De nieuwste vegan musthave voor je huid: PhYTO-RETINOL

Of je nu een ware beauty-guru bent of een beginner op het gebied van huidverzorging, de kans is groot dat je hebt gehoord van retinol en zijn verbazingwekkende huidverzorgingsvoordelen. 

vegan

Phyto retinol

Het is bewezen dat het krachtige huidverzorgingsingrediënt Phyto retinol voorhoofdlijnen en pigmentatie vermindert en say goodbye to vervelende acne-uitbarstingen. Awesome, toch? Maar met krachtige ingrediënten kan irritatie optreden.

Ere Perez is een merk dat trots is op haar ‘sensitive safe formulas’, daarom hebben ze het perfecte elixer geformuleerd (en opnieuw geformuleerd!), geprobeerd en getest en gecreëerd, boordevol plantaardige goodness zonder irritatie!

Say hello to

White Tea Phyto-Retinol Elixir

Een lichtgewicht veganistisch retinol-alternatief boordevol botanische actieve stoffen om de collageenproductie te verhogen en de huidtextuur te verbeteren. Dit draait allemaal om het verbeteren van de huid en het krijgen van die jeugdige teint.

Het White Tea Phyto-Retinol Elixir verjongt op briljante wijze de gevoelige huid en voelt zachter, gladder en zichtbaar steviger aan. Het is retinol, maar zonder de harde bijwerkingen op de huid.

Maar wat is Retinol eigenlijk?

Retinols, retinoïden, retin A, vitamine A, hoe je het ook kent, is geformuleerd om de huid binnen te dringen om te transformeren en te vernieuwen. In wezen helpt retinol poriën te ontstoppen, de huid helderder te maken, rimpels, fijne lijntjes en pigmentvlekken te verminderen, waardoor de huid gladder, helderder, steviger en jeugdiger wordt.

Retinol is een krachtig hulpmiddel, maar niet voor iedereen. Veel retinoïden zijn afkomstig van dierlijke bronnen en kunnen de huid irriteren en ongemak veroorzaken. Ouch!

Fyto-retinol

Dus wat is Phyto-retinol?

Phyto betekent "gemaakt van planten". Fyto-retinol heeft alle geweldige voordelen die je kent en leuk vindt aan retinol, met als bonus dat het veganistisch en botanisch is.

Het werkt op dezelfde manier als retinol, maar zonder ongewenste symptomen zoals verhoogde gevoeligheid, roodheid en irritatie die velen kunnen ervaren bij het gebruik van traditioneel retinol.

In tegenstelling tot traditionele retinols, is phyto-retinol zacht voor de huid en geschikt voor alle huidskleuren, terwijl het dezelfde geweldige resultaten geeft, zoals het minimaliseren van fijne lijntjes en hyperpigmentatie.

Ere Perez White Tea Phyto-Retinol Elixir bevat het beroemde retinolduo van bakuchiol en resveratrol. Deze combinatie creëert een baanbrekend retinol-alternatief waar je huid dol op zal zijn. 

Welke huidtypes hebben het meeste baat bij fyto-retinol?

Als retinol nieuw voor je is en je merkt dat je huid verandert, of het nu gaat om gracieus ouder worden of problematische puistjes, dan is phyto-retinol een geweldige aanvulling op je avondroutine!

Geweldig voor acne en een onzuivere huid, het White Tea Phyto-Retinol Elixir is een geweldig instapniveau retinol. Met zijn mix van niacinamide, bakuchiol en hyaluronzuur, helpt deze zachte formule de natuurlijke eiwitten van de huid weer op te bouwen, de celvernieuwing van de huid te stimuleren en de huid te vernieuwen zodat deze plump, soepel en gehydrateerd is. Zoals met alle clean make-up- en huidverzorgingsproducten van Ere Perez, hebben ze het White Tea Phyto-Retinol Elixir zo samengesteld dat het veilig is voor gevoelige huidtypes.

Wat zit er in?

Spill the tea

Witte thee
Een natuurlijke antioxidant die tekenen van veroudering vermindert, zowel collageen als elastine versterkt voor een gladdere, vollere huid.

Bakuchiol
Een natuurlijk alternatief voor retinol dat de celvernieuwing van de huid stimuleert om de toon en textuur te verbeteren en pigmentatie zachtjes te verminderen.

Resveratrol
Deze krachtige antioxidant is krachtig tegen vroegtijdige veroudering, verhoogt de elasticiteit van de huid en houdt de gevoelige huid soepel.

Koper
Geeft het serum zijn prachtige blauwe kleur. Een ontstekingsremmer die de poriën vernauwt en de stevigheid van de huid verbetert en fijne lijntjes vermindert.

Niacinamide (vitamine B3)
Helpt de natuurlijke proteïne van de huid op te bouwen, oneffenheden te verbeteren en de natuurlijke barrière van de huid te versterken. Verbazingwekkend voor alle huidtypes, inclusief gevoelige, vatbaar voor acne.

White Tea Phyto-Retinol Elixir

Nature's Retinol Alternative

Shop

White Tea Phyto-Retinol Elixir

Dit is een waterbased serum die vol zit met Niacinamide, Panthenol en plantbased alternatieven voor Retinol. Dit natuurlijke veganistische retinol-elixer is een echt wondermiddel als het gaat om het zacht laten aanvoelen van je huid en het verminderen van oneffenheden. In tegenstelling tot andere anti-aging retinols, stript deze je huid niet en laat deze je huid niet droog aanvoelen.

Natuurlijke cosmetica

Ere Perez

In 2017 lanceerde Ere Perez Natural Cosmetics voor het eerst de Australian Blue Cypress Face Nectar als de perfecte introductie tot gevoelige huidverzorging. Omdat het team voortdurend hard werkt om producten te formuleren en alternatieve, zachte huidverzorgingsingrediënten te begrijpen, hebben ze een supermix van botanische actieve stoffen kunnen creëren die de huid transformeren, zonder irritatie.

Het tijdperk van zachte actieve huidverzorging is hier en phytoretinol is here to stay.