Naar inhoud

MAND.

Je mandje is helaas nog leeg...

Betaalmogelijkheden

Bij Vegan beauty bieden we verschillende betalingsopties aan, zoals iDeal, PayPal, Creditcards en Achteraf betalen met Klarna. Bij Vegan beauty maken we alleen gebruik van veilige betaalopties en alle gegevens worden extra beveiligd met een SSL protocol. Wil je eerst je bestelling ontvangen en bekijken voordat je betaald? Geen probleem, met Achteraf Betalen van Klarna heb je 14 dagen de tijd om te bepalen wat je wilt houden voordat je betaald.

iDeal

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen.Je betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van jouw eigen bank.

Met onder andere de volgende banken kan je betalen via iDeal:
    ABN AMRO
    ASN Bank
    bunq
    ING
    Knab
    Moneyou
    Rabobank
    RegioBank
    Revolut
    SNS
    Svenska Handelsbanken
    Triodos Bank
    Van Lanschot

Hoe werkt betalen met de iDeal QR-code bij Vegan beauty?

Een iDEAL QR-code herken je aan het iDEAL-logo in het midden en scan je veilig en vertrouwd met de QR-scanner van je bankapp. Zo betaal je direct op uw mobiele telefoon met iDEAL. Dat is veilig, gemakkelijk en snel geregeld.

Betalen met iDEAL QR in stappen:
1. Scan de iDEAL QR-code met je mobiel bankieren app (klanten van Triodos en bunq doen dat met de camera van hun telefoon of een QR-scanapp).
2. Controleer de betaalgegevens. Soms kun je het te betalen bedrag aanpassen, bijvoorbeeld om een hoger bedrag te doneren of om een fooi te geven;
3. Druk op ‘Betalen’, de bank bevestigt de betaling.
Je keert terug naar de bevestigingspagina van Vegan beauty.

Voordelen van betalen met iDeal

+ Geen registratie nodig. Je kunt iDEAL gebruiken als je bankiert bij een van de deelnemende banken.
+ Het is veilig, want je betaalt in de omgeving van jouw bank.
+ iDEAL is gemakkelijk omdat alle betaalgegevens voor jou worden ingevuld. Ook weet je direct of de betaling geslaagd is.
 + Je houdt controle op en overzicht van jouw saldo. De iDEAL-betaling is meteen zichtbaar op je rekeningoverzicht.

In onderstaande video laten we zien hoe een betaling via iDeal werkt.

Achteraf Betalen met Klarna

Wil je de vegan beautyproducten graag eerst ontvangen voordat je betaald? Geen probleem.

Kies voor 'Betaal later' met Klarna als betaaloptie, ontvang je bestelling en beslis dan wat je wilt houden. Betaal vervolgens zonder rente het bedrag binnen 14 dagen na verzending.

Hoe werkt achteraf betalen met Klarna bij Vegan beauty?

Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van Klarna ontvangt. Natuurlijk kun je de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App of op klarna.com.Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt. Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen.Vooruitbetalen? Rente? Kosten? Niet aan de orde als je gewoon op tijd betaalt!

1. Voeg je favoriete items toe aan je winkelmandje en ga door naar de check-out.

2. Selecteer Klarna in de check-out en kies hoe je wilt betalen.

3. Regel je bestellingen en betalingen gemakkelijk in de Klarna app.

Klarna App

Met de nieuwe Klarna App heb je complete controle. Hier vind je persoonlijke inspiratie, exclusieve deals en je kunt kiezen uit diverse betaalmogelijkheden. Hoe vaker je de app gebruikt, hoe beter, slimmer en smooother die wordt. Simpel gezegd: omdat je koopt wat jij wilt, betaal je zoals jij wilt. Smoooth, toch?
Ga naar de Klarna app

Meer over Klarna

Klarna is wereldwijd leider op het gebied van smoooth shopping en betalingen. Met Klarna kunnen consumenten nu kopen en later betalen, zodat ze kunnen shoppen waar ze van houden. Het aanbod van Klarna aan consumenten en retailers omvat betalingen, social shopping en persoonlijke financiën. Meer dan 200.000 (web)shops, waaronder H&M, Adidas, ASOS, Omoda, Travelbags, Nike, Mediamarkt en Rituals bieden Klarna's innovatieve winkelervaring online en in de winkel aan. Klarna is de hoogst gewaardeerde private fintech in Europa met een waardering van $ 10,65 miljard en één van de grootste private fintechs wereldwijd. Klarna werd opgericht in 2005, heeft meer dan 3.000 werknemers en is actief in 17 landen.

Creditcards

Wil je je aankoop bij Vegan beauty graag afrekenen met Creditcard? Dat kan, wij accepteren Visa, Maestro en Mastercard.
Betalen met uw ICS Card is heel eenvoudig én veilig.

Met welke credit cards kan ik betalen via Klarna bij Vegan beauty?

Bij Vegan beauty kan je afrekenen met de creditcards van Visa, Maestro en Mastercard.

Hoe werkt betalen met creditcard bij Vegan beauty?

Wil je een online aankoop doen? Betalen met je ICS Card is heel eenvoudig én veilig.Om misbruik te voorkomen willen we zeker weten dat jij het bent die de creditcard gebruikt.De volgende gegevens vul je in:

  • Creditcardnummer. Dat zijn de 16 cijfers op de voorkant van de creditcard.   
  •  Vervaldatum. Eerst de maand, dan het jaar.
  •  De 3 cijfers achterop uw ICS Card. Bij Visa heet dit CVV-code en bij Mastercard CVC-code.
  •  Een extra controle (3D Secure). Dit kan via de app met 'Opdracht goedkeuren'. Heb je geen app? Dan voer je een wachtwoord en een sms-code in.

3D Secure: extra controle bij online betalingen
Als je een online betaling doet, krijg je regelmatig de vraag om de opdracht (betaling) te bevestigen. Dit kan via de app. Heb je geen app? Ook dan houd je je mobiele telefoon bij de hand, je ontvangt een verificatiecode via sms. Deze vul je in om de transactie af te ronden.

Gebruik de ICS Creditcard App voor het gemakkelijk goedkeuren van uw betaling

Je kunt je online betalingen snel, betrouwbaar en vertrouwd goedkeuren met de app. Door je toegangscode of biometrie te gebruiken bevestig je de opdracht zonder dat je een code of wachtwoord moet invoeren in de online betaalomgeving. Geen gedoe dus!

Bancontact

Speciaal voor onze Belgische beauties bieden we nu ook de betaaloptie Bancontact aan.


Hoe werkt betalen met Bancontact bij Vegan beauty?

Vooreerst is er uiteraard de bank, maar ook de terminalleverancier, de payment service provider, de acquirer en het betaalschema, zoals Bancontact, spelen een rol. Dankzij de samenwerking tussen de verschillende spelers kunt u makkelijk betalen in de winkel, in een webshop of gewoon met uw smartphone. En bovendien in alle veiligheid. Benieuwd wie de verschillende spelers zijn en hoe een elektronische betaling praktisch verloopt? Bekijk dan zeker het filmpje hieronder.

PayPal

Reken je nieuwste cosmetica bij Vegan beauty mega snel af met een PayPal-account.

Hoe werkt betalen met PayPal bij Vegan beauty?

Betaal gemakkelijk en snel door in te loggen met je e-mailadres en PayPal-wachtwoord.

Ik heb nog geen PayPal rekening
Een PayPal rekening vraag je gemakkelijk in 3 stappe aan via paypal.com:

1. Open een rekening. Je hebt alleen een wachtwoord en e-mailadres nodig.

2. Koppel eenvoudig je bankrekening of creditcard, en bepaal zelf of je aankopen worden afgeschreven van je bankrekening, creditcard of PayPal-saldo.

3. Gebruik de PayPal-knop en betaal met alleen je e-mailadres en wachtwoord.